Soluții pentru ecosistemele industriale

Contactați-ne aici

 

OAMENI - MAȘINI - MATERIALE

interfață în multe aplicații

Într-un ecosistem coexistă mai mulți indivizi și părți individuale care, împreună, formează un întreg funcțional. Toate părțile din FATH au diferite domenii de expertiză. Cu toate acestea, ele urmăresc același scop: să faciliteze și să îmbogățească viața profesională a utilizatorilor și a clienților, astfel încât să poată fi creat un ecosistem industrial productiv.

Beneficiați de know-how-ul, expertiza și inovația care
conectează membrii FATH în domeniile Depozit &; Intralogistică, Asamblare &; Producție, Securitate și Comandă digitală.

Vă vom sprijini cu soluții utile și inteligente de componente
și sisteme care funcționează perfect împreună. Veți obține o excelentă creare de valoare în atelier prin producție și logistică extrem de eficiente.

2021-06-25-FATH-Warehouse-and-Intralogistics-Flipbox

Depozit & Intralogistică

2021-06-25-FATH-Assembly-and-Production-Flipbox

Asamblare și producție

Security

Securitate

FATH combină inovația în producția de produse LEAN și know-how în domeniul LEAN. În calitate de producător de produse LEAN, FATH acordă o importanță deosebită sustenabilității. Ori de câte ori este posibil, se utilizează materiale plastice reciclate și se evită PVC-ul. Accentul se pune întotdeauna pe client. Pentru noi, soluțiile individuale nu sunt un supliment opțional - mai degrabă reprezintă standardul.
Michael Honisch
Michael Honisch
Șef al Shopfloor & Intralogistics

Aduceți viitorul în compania dumneavoastră

Decideți ce produse și soluții din grupul FATH sunt cele mai potrivite pentru provocările dumneavoastră și dați-ne acordul ca datele dumneavoastră să fie transmise companiei FATH relevante, care vă poate oferi consultanță completă.

Completați formularul de mai jos și confirmați declarația dumneavoastră de consimțământ pentru prelucrarea datelor cu caracter personal în conformitate cu GDPR.